Página principal

Descrição

Šestica, švicarska agencija za naplatu duga.

Mi smo specijalisti za ozbiljnu naplatu dugova i rado prihvaćamo sve vaše neizmirene tražbine. Naša švicarska agencija za naplatu duga osigurava da plaćanja budu izvršena prema rasporedu - a da pritom ne dođete u sukob sa svojim kupcem. Mi smo profesionalni profesionalci za naplatu dugova i kompenziramo potraživanja i dugove kompetentno i sa sigurnim instinktom.

Pri tome, mi stalno pazimo na činjenicu da vaši pokojni uplatnici danas ... mogu i trebaju biti dobri kupci sutra. Stoga smo ozbiljni profesionalizam u naplati dugova i kultiviran ton.

Dakle, ako se borite s nedostatkom likvidnosti ili neplaćenim računima, možete uštedjeti ovu gnjavažu! Ne mučite se s neplaćenim fakturama ili dugovanjima. Usredotočite se na svoju osnovnu djelatnost i koristite uslugu Inkassolution, naše švicarske agencije za naplatu duga >>, stoga brzo nabavite našu gornju ponudu za naplatu duga!

100% besplatno - besplatna i neograničena usluga prikupljanja za cijelu Švicarsku za članove.

Sigurno - Kao član VGIS-a, zalažemo se za 100% ozbiljnost i profesionalnost.

Fleksibilno - bilo izvan suda ili na sudu - komuniciramo ravnopravno.

Supraregional - kod nas nepodmirena potraživanja i neizmireni računi nemaju ograničenja.

Naše tajno oružje za uspjeh naplate duga suvremen je softver za naplatu duga, kompetentni zaposlenici i psihološka osjetljivost.

Leia mais »Timeline

Inkassolution GmbH updated address

Our new location address:

Bösch 35, , , Hünenberg, Zug, 6331, Suíça

Inkassolution GmbH updated website

Visit our website @ https://www.inkassolution.ch/