Logo

  • Inebolu Sok. Ekemen Han K5 No1 Kabatas
  • , İstanbul
  • Turqi
  • Tel:+90 212520 02 04
  • Faks:+90 212572 10 26
  • Url:

Faqja kryesore

Përshkrimi

ALTINMARKA GIDA SAN VE TIC AS është një ofrues të produkteve dhe shërbimeve të tilla si perimet, rrënjët i ngrënshëm dhe zhardhokët,rss për blegtoria,mish.

Lexo më shumë »Timeline