• 4437 Layman Court, 2
  • Winder, Alaska, 30680
  • United States
  • Tel:6783454256
  • Fax: ---.---.-----
  • Url:

Home

Description

“Ai është në formë të mirë dhe unë mendoj se ai është lloji i lojtarit që me të vërtetë bën diferencën”, deklaroi mbrojtësi për ESPN. https:/toploni.com “Ai është një lojtar unik dhe është privilegj ta kesh atë në skuadër”. “Unë mendoj se pak nga pak, secili prej nesh do të sjellë cilësinë e tij për ta bërë Paris Saint-Germain edhe më të madh dhe për të arritur gjërat që duam të arrijmë”. Mbrojtësi spanjoll u pyet gjithashtu nëse dëshiron që Messi të fitojë Topin e Artë të këtij viti. “Po, sigurisht që do të mbroj djemtë e ekipit tim”, shtoi Ramos.
Read More »Timeline

TopLoni updated address

Our new location address:

4437 Layman Court, 2, Winder, Alaska, 30680, United States

TopLoni updated website

Visit our website @ https://toploni.com/