Logo

  • 23 Clarence Road
  • Redhill, RH1 6NG
  • Mbretëria e Bashkuar
  • Tel:01737246386
  • Faks: ---.---.-----
  • Url:

Rreth Nesh

Përshkrimi

Quality Build është një ofrues të produkteve dhe shërbimeve të tilla si shtëpi puna ndërtimore,ndërtimin e ndërtesave punë,ndërtimi hotel punë,ndërtimi hostel punë,ndërtimi i ndërtesave të banimit dhe jo-banesore,ndërtimi i objekteve,ndërtimit dhe inxhinierisë civile,shërbimet ndërtimi i instalimit,ndërtimi,puna e ndërtimit për objektet komerciale,puna e ndërtimit për ndërtesat industriale,puna e ndërtimit për ndërtesat që lidhen me transportin rrugor,garage, ndërtuesit,ndërtuesit në shtëpi,autostradë dhe rrugë, ndërtime,diamond shpimit dhe rrethore.

Të dhënat e biznesit

Jo në dispozicion

Jo në dispozicion

Jo në dispozicion

Jo në dispozicion

Our location