• 87a, Chkondideli street
  • თბილისი, Tbilisi, 0180
  • Gjeorgji
  • Tel:599300040
  • Faks: ---.---.-----
  • Url:

Tregtisë dhe tregjet

Të dhënat e Tregtisë

1 milion - 2.5 milion USD

1% - 10%

Import / eksport

  • Jo në dispozicion

Tregun e brendshëm