• 87a, Chkondideli street
 • თბილისი, Tbilisi, 0180
 • Gjeorgji
 • Tel:599300040
 • Faks: ---.---.-----
 • Url:

Sherbime

 • Shërbime dredha-dredha për industrinë elektrike
 • Instalimet dhe shërbimeve për industrinë elektrike
 • Shërbimet e kabllove makine për robotikë
 • Shërbime Wire rewinding për industri elektrike dhe elektronike
 • Shërbime sheathing për industrinë elektrike
 • Flip shërbime chip bumping
 • Magnetising dhe demagnetising shërbimet për industritë elektrike dhe elektronike
 • Shërbimet e bashkim për industri elektrike dhe elektronike
 • Shërbimet encapsulating, shërbimet potting
 • Shërbimet presion vakum ngopja për industri elektrike dhe elektronike
 • Ngulitje jon Plasma zhytëse (PIII) shërbimet
 • Ndërhyrje shërbimet Radio shuarje
 • Tropicalisation i pajisjeve elektrike dhe elektronike
 • Industritë elektrike dhe elektronike, të shërbimit
 • Rewinding shërbime
 • Stators, rewinding
 • Armatures, rewinding
 • Dredha-dredha të mbështjellje
 • Shërbimet e industrive elektrike