• 87a, Chkondideli street
 • თბილისი, Tbilisi, 0180
 • Грузија
 • Тел:599300040
 • Факс: ---.---.-----
 • Url:

Услуги

 • Ликвидација услуги за електро индустрија
 • Жици услуги за електро индустрија
 • Машина каблирање услуги за роботика
 • Жица замотуваат услуги за електрични и електронски индустрии
 • Плашт услуги за електро индустрија
 • Флип чип bumping услуги
 • Magnetising и demagnetising услуги за електрични и електронски индустрии
 • Лемење услуги за електрични и електронски индустрии
 • Концизирајќи услуги, потопување услуги
 • Вакуум притисок импрегнирање услуги за електрични и електронски индустрии
 • Плазма потопување јонска имплантација (PIII) услуги
 • Потиснување на радио интерференција услуги
 • Tropicalisation на електрична и електронска опрема
 • Електрични и електронски индустрии, сервис
 • Rewinding услуги
 • Stators, премотување
 • Арматури, премотување
 • Ликвидација на калеми
 • Услугите на електрични индустрии