• P.O. Box 2911
  • Spring, Texas, 77383
  • Shtetet e Bashkuara të Amerikës
  • Tel:08557164846
  • Faks: ---.---.-----
  • Url:

VITAMIN C SERUM 15%

Bukuri dhe kujdesit personal pajisjet

$ 25 USD / Copë

I ri

Jo në dispozicion

Jo në dispozicion

Pyes

Përshkrimi i produktit

The Vitamin C Serum exfoliates, provides antioxidant support, and helps reduce dark spots for a smoother, more even skin tone. Promotes elasticity and collagen synthesis, reduces free radicals formed by the sun and helps reduce the formation of dark spots. Made with ferulic acid, vitamin E and astaxanthin, our Vitamin C Serum helps to repair sun damaged skin while promoting healthy looking skin.


Import / eksport

1.00 Copë

Jo në dispozicion

Kartë krediti, Para, BitCoin