• No 295 Zhongxing Road,kenli Economic Development Zone
  • , Hainan, 25700
  • Kinë
  • Tel:86-546-7736090
  • Faks:86-546-2883586
  • Url:

Tregtisë dhe tregjet

Të dhënat e Tregtisë

5 milion - 10 milion USD

1% - 10%

Import / eksport

Tregun e brendshëm