• No 295 Zhongxing Road,kenli Economic Development Zone
 • , Hainan, 25700
 • Кина
 • Тел:86-546-7736090
 • Факс:86-546-2883586
 • Url:

Трговија и пазари

Трговските податоци

5 милиони - 10 милиони долари

1% - 10%

Увоз / извоз

 • Западна Африка
 • Источна Африка
 • Северна Африка
 • Јужна континентална Африка
 • Северна континентална Америка
 • Јужна Америка
 • Меланезија
 • Полинезија
 • Источна Азија
 • Јужна Азија
 • Западна Азија
 • Источна Европа
 • Западна Европа

Домашниот пазар